Tuesday 15 November 2011

To take over the city, hipsterių stilium

odiev. Pagaliau mane atsivedė į išgirtąją Boškę ^^ Žodžiu einam senamiesčiu ir taip pyst netikėtai išlenda Ta Pora iš mano mokyklos su kažkokia kita random drauge, kur ta merga yra epic indie ir atrodo beveik mielai, ir jos bernas yra ūber-geriau-jau-mirčiau seksi, ir žodžiu jie pamato mane ir pradeda žvengdami kažką sakyt kad maždaug čia aš, wow. Aš aišku iš karto galvoju kad “O čia tas gėjus”, bet žodžiu, mes vėliau nueinam prie boškės ir pyst jie pareina. Not only that, jinai maždaug “O, tu iš mūsų mokyklos? Gal turi cigaretę?”, ir aš maždaug “yeah”, nors sakiau kad niekam neduosiu savo brangiojo kento, ir imsiu kem centų už vienetą. Tada jinai man pasiūlė vyno, o Rugilė tipo girdėjo kaip ji sakė savo bernui, kuris evidently žiūrėjo/nužiūrinėjo mane “Galvoji keist savo orientaciją” ar kažką tokio! Surprised smileSurprised smileSurprised smileSurprised smileSurprised smile
Boškė yra too crowded, bet tobula, nes grojo metalas, ir aš seniau norėjau išgirst metalą, nes tai vienintelis muzikos žanras kurio neklausau (logiška, neklausau ir visų tų forsų stilių). Dar yra tobula, kad man penkiolika, ir gali sėdėt apsuptas hawt guys ir gert alų, ir nieks nieko nesako. Pasinešiau nuo alaus, kentas svaigino savo mėtom, kažkokia epic kieta apsinešus merga paprašė ugnies Tada kai neatvarė Love’s mystery half-gay-guy kuris norėjo su manim susitikt, ir aš su juo, patraukėm link Akropolio, nes Love’s ex fuck buddy was finaly in town. Aš aišku stūmiau laiką kimarindamas/ieškodamas prancūziškų bandelių su česnakiniu sviestu. Galiausiai nusipirkom kavos su pienu, kuri iš tikro buvo tik papraščiausia juoda kava kurią išpyliau ant mėlyno grafitti ant kažkokios random sienos. Žodžiu, viskas buvo tobula, love my Love, can’t wait to do it again (sun)
Norit papasakosiu apie mūsų su Marium nuotykius? Tipo man reikia nunešt prašymą dėl apostazės į Kauno arkivyskupiją, kartu pasiėmiau Marko nes vienas nenoriu, ironiškiausia kad jam reikia į Sutvirkinimą (sutvirtinimo sakramento pamokas), ir kai mes galų gale nusitrenkiam į tą Rotušę, pyst ant durų rašo kad jie dirba tik iki PUSĘ DVIEJŲ. PUSĘĘ DVIEJŲŲ! Koks daiktas gali dirbt iki pusės dviejų? Aš tą prašymą dabar galiu nunešt arba išėjęs iš pamokų, arba per kalėdų atostogas.
HA, gera dovana tom šventom sesėm vienuolėm.
tumblr_lnr9g9nGQb1qaqsoco1_500
Gražiausia mirtis kokią tik matėt? Čiuvė nušoko nuo Empire State Building.

7 comments:

  1. It was actually post-hc and not metal but still. It was fun.

    ReplyDelete
  2. I WANT TO SPENT NIGHT WITH YOUUU! :-) xo

    ReplyDelete
  3. boškė yra turbūt pats mieliausias kabakas evah, nu bent man, vilnietei, labai sueina, nes baigia užpist visas dirbtinumas ir gossipas prie Vilniaus coffee inn'ų, dydžėjų ir mianininkų prigrūstų bariūkščių ir klubų, į kuriuos gyvenime nebesinori grįžt.

    P.S. ten visai nieko sangrija. boškėj ta prasme

    ReplyDelete
  4. Aš kažko daugiau tikėjausi iš boškės, gal todėl kad kai ten buvau du kartus, daugiau nieko nebuvo :D

    ReplyDelete