Monday 28 November 2011

I have two guns

Dar neseniai galvoj sukosi vienintelė mintis, kad manęs visi nekenčia - bloggeris, internetas, Love, Marius, gimdytojai, visi kas su manim kalba, visi kas mane mato, atsitiktiniai žmonės kurie nekreipia į nieką dėmesio ir tiesiog eina link savo tikslo, jie visi manęs nekenčia.
Matematika. Turėjom pasilikt po pamokų kad išmokt ką nors dėl rytojaus kontrolinio. Nieko nesuprantu. Nieko nemoku. Nieko niekad nesuprasiu. Chemija - tas pats. Bandžiau kažką nusirašyt, galvojau dramatiškai išeit su "Adios bitches" mina veide, bet tiesiog pradėjau rašyt epic svarbius postus anglų kalba. Nieko nepadariau, ir sklando gandai kad gavau septynis.
Užkniso iki kaulų smegenų. Užkniso Rugilė, užkniso visi aplinkui, visi su kuriais turėjau kontaktą - buvau žiauriai laimingas, būsena kurios jau seniai nejaučiau, ir tada toks jausmas kad visi nori tai sunaikint. Ką gi, jum pasisekė - nekenčiu gyvenimo, nekenčiu visų aplinkui nes jie nekenčia manęs, noriu mirt bet tingiu žudytis. O gal tiesiog bijau.
Kas labiausiai užpisa? Kad visos draugės turi po gay-best-friend, ir neleidžia susipažint, o aš turiu nieko, ir sėdžiu ir laukiu, kol pro balkoną įkris koks Jamesas Franco. Vakar buvo nuostabu, vakar jaučiausi nuostabiai, ir jaučiau kažką panašaus į pasitikėjimą savimi, buvo bent kažkoks tikėjimas kad net galėčiau susirast vyrą, bent jau pakaitalą tikrai-epic-ūber-tvailaito meilei, kuri laukia arba Niujorke, arba Prancūzijoj. Nes žinot, net ir man sunku gyvent vienam, ir žinot kad pasaulyje turi tik save, kad gali pasitikėt tik savim, tikėt kad niekam gyvenime nepatiksi and have other people say the same thing to you.
Jinai mane įkvepia

13 comments:

  1. Nęskaitoū. Jomajo. Tavo Bestė Monica. Kodėl tai mano planeta. Neliūdėk, Erni, viskas bus geriau negu atrodo.

    ReplyDelete
  2. KaačeraŪŪŪSkaitė. Užsikačialinus. Ji tokia alternative <4 Ačiū love

    ReplyDelete
  3. Thanks, love. I love you too. -.- It's just that I told you this week's rough and I never actually said I hate you and well. You're so sweet nd all, telling the world that I bother you. ^^

    ReplyDelete
  4. Nobody actually said that they hate me, I just feel like it :|

    ReplyDelete
  5. I know! Isn't that so indie? Still loves ya :|

    ReplyDelete
  6. Because correct grammar is just not cool these days.

    ReplyDelete
  7. Niu tu keisk požiūri, Erni Ernistuk! Rimtai. Pvz, "visos draugės turi po gay-best-friend, ir neleidžia susipažint" - nu nes žino, kad tu per geras, čiotkas ir kietas tiems gay-best-friendam. Daah. Bijo, kad įžeis supažindinusios su liurbiais ir mėmėm. Daah. Mat jei mano draugė supažindintų mane su ten kokia savo gera drauge, kuri man pasirodytų višta ir kerpė, tai aš elementariai galvočiau, kad ne tik ta jos draugė tokia, bet kad ir su manąja ne viskas ore, kad jau su kerpėm trinasi ir bendrauja.

    ReplyDelete
  8. Čia jaučiu viskas atvirkščiai, jos bijo mane supažindint nes aš liurbis ir mėmė ;|

    ReplyDelete
  9. Žinai, Erni, eik šikt. Viskas yra gerai, tik tau atrodo blogai. Aš tą patį pergyvenau ir man taip atrodė. Tiesiog reikia nesuplipt į duobę ir slėptis. Reikia biškį pasistengt ir tavo social life bus FABUUUUULUS. Ir tikrų draugų susirasi.

    A.

    ReplyDelete
  10. A) Šiandien nieko nevalgiau, dėl to nenoriu šikt.
    B) Bet juk pasislėpt ir laukt kol viskas pagerės yra taaip comforting! ^^
    E.

    ReplyDelete