Wednesday 2 November 2011

I wish to remain nameless / never let me go / pockets full of stones

Galiu pasakyt kad tingiu, nenoriu, negaliu. Tingiu rašyt, tingiu gyvent, yra noras nebet eit į krantinę ir rūkyt vieną po kitos ir palikt po savęs pėdsakus. Vakar palikau numylėtąjį Jack'o buteliuką, pilną vodkos.
Žinau, kaip aš galėjau? Bet nei aš, nei Love nemėgsta vodkos, mes ją tiesiog pylėm į Coffee Inn vienkartinius puodelius, bandėm padegt nukritusius lapus ir paleist į Nemuną kaip kokį fakin paminklą Dvasiom iš didžiosio D. Bet lapai blet nedega, kūrvos.
P.S. Taip, dabar visi mano post'ų pavadinimai bus iš Florence naujų dainų.

Maisto fenomenas:

  1. Neturi ką veikt - valgai
  2. Gyvenimas užpisa - valgai
  3. valgai

Žodžiu, aš tiesiog augu didėju jūsų akyse, ir man pochui, nors iš tikro tai ne. Bet negaliu sustot :| Leidžiu atostogų dienas giedodamas "Ceremonials", eilinį kartą crave'inu vyro, neturiu pinigų, viskas vėl čiulpia.
Žinau, aš toks tobulai poetiškas.
Vakar NET susitikom su Rugilės draugais, ir NET nebuvo awkward. Nieko gero nebuvo nuveikta, but still, vėliau stovėjau stotelėj ant Parodos kalno ir aplink absoliučiai nieko nebuvo. "Nė gyvos dvasios". Tada iki 3 ryto verčiau Rugilei 'kūrybinio rašymo' namų darbus, ir ryte pamiršau persiųst.
Supratau kad į kitą super hawt and fetch blogą rašėm prieš MĖNESĮ. Vakar buvo lygiai prieš mėnesį :|
Man - tikras siaubas, nors iš šalies atrodo kaip koks eilinis kietas blogas. Žodžiu, so I could make it up to you, papasakosiu apie naują žiauriai belekaip kietą serialą, kurį dabar dievinu, bet jį leidžia FOX, todėl yra galimybė kad bet kurią sekundę jį gali atšaukt (kaip ir su bet kuriuo kitu FOX serialu ((išskyrus Simpsonus))).
Ta-dah, pristatau jum - AMERICAN HORROR STORY
Serialą sukūrė Glee ir Grožio Peilio kūrėjai, kas įrodo kad nors jiem ir nesiseka filmai, šiuo metu televizijos pasaulyje jie - geriausi.
Istorija yra apie namą, kuriam vaidenasi. Viskas prasideda maždaug 60-tam dešimtmetį, kada tam name gyvenantis narkomanas daktaras daro nelegalius abortus. Beeeet vieną kartą viena mergina pasakė savo vaikinui, ir jisai pagrobė daktaro kūdikį. Ai, dar apsvaigęs daktaras mėgo iš įvairių gyvūnų kūno dalių daryt naują padarą. Ir legenda pasakoja kad tas padaras pasiliko rūsy...
Dar yra toks Guminis Žmogus, su juodu fetish latekso kostiumu, kuris praktiškai nužudė kiekvieną buvusį namo šeimininką, ir apnėštino dabartinę moterį. Ar minėjau kad buvę namo gyventojai sugrįžta kaip vaiduokliai, tik jie visiškai neturi jokio noro būt šiam pasauly ir yra priversti likti? Žodžiu, moters vyras, dirbąs psichologu (kuris yra tikras saldainis akims, lol txt it) turėjo romaną su kita merga, ir ji laukėsi jo kūdikio (bet kažkoks nesveikas veikėjas su puse nudegusio veido ją nužudė ir pakasė kieme, o ant viršaus pastatė pavėsinę), todėl ta tarnaitė, kuri iš tikro yra pakankamai sena, jam atrodo kaip jauna viliokė kekšė, ir jinai liečia save jam matant, ir tada jisai smaukosi ir verkia.
Jų dukra - žiauriai kieta ir sėksi:
Dabar galvoju jinai kad primena Saoirse Ronan, bet ne, čia kita. Žodžiu, pirmą dieną mokykloj jinai atėjo rūkydama ir vėliau susimušė su kita merga, nes jinai buvo kalė.
Ji kaip ir draugauja su buvusiu tėčio pacientu, kuriam patinka mirtis ir jis nori visus nužudyt ir kažkas tokio. Ir jisai kinda cute:
Myžau į kelnes per pirmos serijos pradžią, o tai retai vyksta net ir su filmais. Patys pažiūrėkit opening credits:

5 comments:

  1. Vakar irgi trailerį peržiūrėjau, bet kolkas nesisiųsiu ;s

    ReplyDelete
  2. And it's like.. yeah, it was awkward and you didn't send it to me the other morning, but you called me Love again (but for the first time in your blog) so you're forgiven, like, for everything, sunshine. And sorry that your parents had to pick you up after you got in a wrong bus. :/

    ReplyDelete
  3. I know. That's not the point.

    ReplyDelete