Saturday 10 December 2011

And I would give all this and heaven, too

Antradienis, pusryčiams - dvi stiklinės citrininės pepsės ir auksinė Marlboro. Viskas baigėsi tuo, kad atsėdėjęs tris pamokas, 11-tą grįžau namo, ir visi vaistai, kuriuos į mane kišo išėjo pro burną. Patikėkit, vemti nėra malonu – toks jausmas kad išlėks visi tavo viduriai, plius ašaros – žodžiu, jei kadanors reiktų taikyt tokią dietą, tai nebūtų mano pirmas pasirinkimas. Nors išsivėmęs jautiesi labai jau lieknai ^^
Žodžiu, taip kelias dienas merdėjau, mitau vandeniu (netgi arbatą sugebėjau išvemt sau ant rankos), dienos ėjo su Florence + The Machine Live At Hackney Empire ir Sean Cody vaikinais, kurie žaidžia viens su kitu.. Žodžiu. Visai nieko atostogos. (Pagerinau kiek-kartų-per-dieną-galima-save-liesti rekordą).
Iš esmės galėjau grįžt į mokyklą ketvirtadienį, bet mano gimdytoją labai lengva įtikint :D Apskritai negaliu pakęst penktadienių, ir vis dėl mokyklos – nors reikia neštis mažiausiai knygų, bet užtat daugiausia pamokų visoj savaitėj. Plius, dvi lietuvių. Bleh.
Ką anksčiau aš veikiau? Ai nu, su savo nauju super fetch būreliu Maironiečiai ėjom į Neįgaliųjų Centrą. Taip, aš kaip male Blair Waldorf. Taip, Šančiai=gamyklos, bomžai ir invalidai. Tam Neįgaliųjų Centre galima buvo pažiūrėt, kaip mamos išaugino savo vaikus. Maniškė, kiek iš patirties žinau, padarė gana gerą darbą, nors aš ir nusibaigiau penkiolikmečiu nusidėjeliu, kuris minta cigaretėm ir kava, ir jau spėjo išbandyt marihuaną, among other things. Paulė vis triedaliojo, nes Neįgalieji maždaug uostė mokytojos plaukus ir visa kita, o jinai šalia manęs vos ne myžo, bet žodžiu, mes jiem padainavom kažkokias dainas, po to gavom nemokamos arbatos ir sausainių, ir ta vadovė tiktai “omgoš kokie jūs nuostabūs vaikai”, ir tada aš supratau kad jinai man patinka. Tuomet, mis Kalė Kioskininkė vos vos man pardavė mano maistą, ir maisto gavimas baigėsi rūkymu su Marium Saloj, kas baigėsi trankymuisi po miestą su litu dvidešimt piniginėj.
Septintą (valandą) Mariaus super nuostabusis partis su daug alkoholio ir nepažįstamų žmonių, ir iš pradžių aš galvojau kad taip seksualiai sėdesiu prie atdaro lango su martinio stiklu rankoj ir cigarete kitoj, bet sužinojau kad rūkyt namie negalima, tada perėjau prie plano B – sekiot Saulių visą naktį, nes jis irgi nieko nepažįsta, ir net nenakvos, bet vėl gi šiandien jis parašo kad nevaro, ir net negali parašyt kodėl. Prisiekiu, jo kiaušai mažesni nei vištos smegenys.
Seilių-varvintojas:



12 comments:

  1. Follow him around and then eventually do him. And do not end up beaten by all of the mean ppl there.

    ReplyDelete
  2. Gazuoti gėrimai ir cigaretės man būtų tas pats, kaip peilis po kaklu arba bomba skrandyje.. Kažkada buvo dzin, bet dabar visko tenka atsisakyti, kad gyventi galima būtų.. Nė viena dieta prie gero nepriveda, o ypač tokia.. Bet anyway, kava ir cigaterės yra awesome :D

    ReplyDelete
  3. Uh, tu kaip kokia anti-rūkymo reklama :D Tikras buzz-kill

    ReplyDelete
  4. CIGARETĖS SVEIKA NERVŲ SISTEMAI

    ReplyDelete
  5. Man tai padės tas sporto klubas Niujorke į kurį įstosiu kai tik atvyksiu ten

    ReplyDelete
  6. LSD is also very good for your health ^^

    ReplyDelete