Thursday 29 December 2011

time to come clean

Nekenčiu matavimosi kabinų. Esi akis į akį su milžinišku veidrodžiu, tave apšviečia ryškios lempos, atrodo, specialiai išryškindamos visus trūkumus, minusus ir nelygybes. Ta kabina tarsi tyčiojasi iš manęs. Mano atveju, trūkumai, netobulumai yra viskas kas esu. Nekenčiu savo kūno. Jis kelia man šleikštulį. O mano mintys yra tarsi  kruvina kanalizacija, pilna aborto liekanų.
Susipykęs su Rugile supratau, kad esu siaubingesnis žmogus nei iki tol maniau. Susirasiu vyrą tik apkeliavęs visą pasaulį, iš 192 šalių išfiltravus visus žmones, tik tada rasčiau tokį, kuris sugebėtų mane pakęst. Praktiškai, gyvenimas pasmerktas vienumai. Žinot tuos kompanijų vadovus, apie kuriuos rašo knygas ir kuria filmus? Kaip kad Anna Wintour, dar žinoma kaip 'velnias su sijonu', 'mados hitleris' ir 'atominė Wintour'? Aš būsiu nuostabus režisierius, nors ir visi manęs nekęs. Nes juk gali užtekt ir karjeros, ar ne? Ar ne??
Time to come clean.                                     Saulius                                   +                                                 Aš
Maitinuosi pepse martinio stiklinėj ir kartais pradedu giedot 'all this and heaven, too' ir man sako baigti mokyklą dešimtoj klasėj. Leidžiu dienas skaitydamas apie NSO Rusijoje ir Chanel Nr. 5 istoriją, kol mano kambaryje baigia paiimti visus baldus.










                                                          Juk žinot kad mylit mane.

8 comments:

  1. "Nes juk gali užtekt ir karjeros, ar ne? Ar ne??"
    taip.

    ReplyDelete
  2. mano nuomonė apie matavimosi kabinas? lygiai tokia pati, žodis į žodį

    ReplyDelete
  3. dirbk žmogau, stenkis. alaus pilvuku pasidžiaugsi, jei sulauksi 40 + o dabar, jei ėdi kaip vyras, tai ir sportuok kaip vyras. Aš už tave, nes matavimosi kabinos gaidys

    ReplyDelete
  4. Sveikinu, esi mažiausiai attractive gėjus iš visų man matytų.

    ReplyDelete