Sunday 19 February 2012

mini atostogų neurozės


Ausyse spengia Lanos Del Rey likučiai iš sugedusių ausinių, o šalia – pilna lėktštė bandymų turėti žmogišką kontaktą. Vieniem patinka artimo žmogaus  šiluma, man – papraščiausias karštas dušas.
Kažkur fone girdisi „Grab your mother‘s keys, we‘re leaving“ iš The Suburbs, ir mes bėgam link miesto centro, pakeliui myšdami ant graffiti sienų, traukdami nikotiną į savo plaučius lyg tai būtų paskutinis laisvo oro gurkšnis prieš mokyklos savaitę, su tikslu dvi valandas žiūrėti kaip sauja suaugusių vyrų laksto paskui vieną kamuolį, kas būtų buvę sąlyginai sunku su mano išgertu 0,75 litro sidru. Viskas keičiasi, ir aš bėgu link soboro bandymas atsikratyt paskui mane pasivelkančių dviejų idiotų, su kuriais tenka laimė lankyt vieną mokyklą, kad susitikt su dviem bloggerio Mamom, a.k.a gaut daugiau alkoholio į savo kraujo sistemą.
Saloj M. pučia man cigarečių dūmus į burną, kol aš bandau suledėjusiais pirštai ir ausim išgert kuo daugiau advokato likerio.
Su gimdytoja nešnekėjau jau kokią savaitę, ir jeigu taip toliau, jaučiu iškęsiu nenusižudęs iki atostogų pradžios.
Apsupti eglių ir pušų su Jurgiu dainuojam kažkokį rokenrolą, belaukdami kol M. sutrauks antrą marlboro iš n kiekio mano kišenė.  Amfiteatre suprantam kad J. dingo, ir aš vėl noriu mirt, bet M. Rėžia savo nemirk-ateity-viskas-bus-geriau kalbą, kol aš rūkau iki plaučių atsisakymo dirbti.
Radioktyvios svajonės pamažus klaidosi, bet dar yra nenuveiktų darbų.
Kažkada labai atsitiktinai gaunu viziją kad Rugilė mirė, ir tai tampa pagrindine story-line mano knygai, kurią jūs kadanors perskaitytumėt, jei būčiau girtesnis.
Nusiuntęs pirmo skyriaus juodraštį tetai suprantu kad ji yra mano tikroji mama. Grįžus namo planai buvo griūt į lovą (ir niekada neatsikelt), bet užėjo noras žiūrėt daug siaubo filmų ir išsiliet į kompą.
Nusibaigiau bandymas kopijuot D.E., su svajonėm kad mano gyvenimas būtų panašus į Skins epizodą.
P.S. po Blogspotą vėl siaučia Stylish Blog Award. Juk žinot kad mylit mane.

18 comments:

  1. Replies
    1. Aš šiaip irgi noriu naujo skyriaus.
      Just sayin.

      Delete
    2. Nieks nieko negaus. Užteks pirmo skyriaus

      Delete
    3. nesvaik. rašai tik. prižadėjai visą knygą su autografu.

      Delete
  2. kad ir kaip ką nors bandytum kopijuoti, niekad akivaizdžiai to nesimatys, nes didelė dalis tavęs visada išlieka :D
    O dėl skins..mano visas gyvenimas gal nuo aštuntos klasės yra lyg skins nepavykęs scenaristų darbas, tos serijos, kurios neišvydusios dienos šviesos atsiduria šiukšlyne.
    iš tikrųjų, kai pagalvoji, tokia ironija, kad net klaiku. Užvakar per vakarėlį kai rūkiau kažkas paklausė ar suknelę pavogiau iš Effy...toks jausmas, skins prakeiksmas mane persekioja :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arba tiesiog nemoki kopijuot :D
      Maniškis tai praktiškai bandymas padaryt taip kad būtų panašus į skins. Rūkymas be rūpesčių, tada žolė. So sad and pathetic.

      Delete
    2. žolė nėra sad, gal truputį patetiška, bet tikrai ne sad. šiaip ar taip, jau geriau balkone per vakarėlius bendrauti su savo vaizduotės vaisiais, negu su ten esančiais žmonėm

      Delete
    3. Mano vaisiai visi kažkokie supuvę ir kraujuoti, juk skaitei blogą :D

      Delete
  3. So.. Tai buvo M.
    Tie žodžiai plius "Coldplay-Fix you, love" made my evening. Loves him.

    ReplyDelete
  4. Grab your mother‘s keys, we‘re leaving.. super,dainavau beskaitydama

    ReplyDelete
  5. Kaip prašei, taip ir gauni Stylish Blog '2012 apdovanojimą. :P
    http://made-by-treshnee.blogspot.com/2012/02/stylish-blog-2012.html

    ReplyDelete