Saturday 7 April 2012

Can we party later on? He said yes, yes, yes...

Iš esmės įvyko dalykų, kurių man pavydėtų net ir Queen Seventeen, ta prasme, nes apie juos po to galima parašyt bloge :D Pradėsiu nuo to ką prisimenu geriausiai.
Prisimenat kai paslėpiau du Žalių Devynerių buteliukus po lova, kad jeigu prireiktų ką nors įsipilt ir nusinešt į miestą (nes Prieplaukoj palikau ištikimąjį Jack Daniels)? Tai va, kažkas nusprendė paklot mano lovą. Kažkas rado butelius. Kažkas pakliuvo į bėdą... :D
Žodžiu, mano mylimasis tėvelis man pasakė, kad buvo policijoj, ir aš eisiu aiškintis kodėl pas jo penkiolikmetį sūnų yra alkoholio, ir aš nevažiuosiu į Ameriką, nes negaliu išvykt iš Lietuvos penkerius metus.
Ar dar kas nors turi tokį tėvą kuris savo pačio vaiką įduoda policijai? Sakė, kad nenori manęs sudaužyt, nes aš pasiskųsčiau policijai, todėl tiesiog pats įduoda.
Aš aišku pradėjau panikuot, niekas negalėjo manęs paguost, mat Rugilei repeticijos ar dar kažkas, Ugnė prisiminė kad buvo su kažkuo anksčiau susitarus, o Marius tiesiog yra šiaip mažvaikiškas šūdžius su attitude. Tada aš bandžiau prisimint ką manęs išmokė amerikoniški filmai su advokatais. Nėra jokių įrodymų kad aš tuos butelius pirkau, ar kad juos ten padėjau, ar kad juos išgėriau. Tada pradėjau kurpt skrupulingą istoriją, kurios pagrindas iš esmės buvo mano psichinis nestabilumas - parodyčiau tai moteriškei randus, pripisčiau smegenis, tada galiausiai pradėčiau verst kaltę tėvui ir papasakočiau kaip jis siūlė mane nužudyt, kaip trenkė motinai, ir t.t., ir t.t. Kai galiausiai nuvažiavom į policiją, tiesiog padarė man naują pasą. O aš jau taip tikėjausi savo istorijom came-out'int tėvam ir juos išskirt, bet oh well.
O dabar - dar labiau fucked up istorija, jeigu taip dar įmanoma.
Žinot kaip po etikos olimpiados neberadau savo atmintuko? Tai va, vidury anglų man parašo kažkoks Tomas, ir sako kad turį kaiką kas priklauso man. Po visų tų blah blah blah aš jį pavadinau Stalkeriu numeris 2, ir štai ką išsiaiškinau - mano atmintukas buvo rastas kažkokioj laiptinėj, gal Panemunės, ir jį rado Stalkerio brolio draugo  patėvis ir atidavė jam. Kodėl jam? Nes atmintuko viduj buvo mano knyga, ir koks tūkstantis retro gay porn žurnalų :D Tas Tomas kaip ir neneigė kad esti homoseksualų gretose, bet mane jis nervina, nes kalba užuominom ir niekad neturi laiko atrašyt.
Ai, dar susižadėjom su Rugile. Tik jinai dar nerado man žiedo. Ir sulaužė tą kur jai dovanojau. Adamui haliucionuojasi muzika. Marius susilaužė ranką. Pabaigiau žiūrėt Jericho. Supeikiau Adelės 21 per Metacritic. Išgyriau Florence's Ceremonials. Nusipirkau Steve'o Jobs'o biografiją. Ką gi leliai, einu vest šunį ir varysiu susitikt su Vytaute.
Kisses

4 comments:

  1. Šiaip tai maždaug aš pakišau idėją, kad niekas negali įrodyt, jog tu tai gėrei. Tada kai važiavom dešimtu į Parodos kalną. Still loves you.
    Ir žiedą ne aš sulaužiau. Jis sulūžo pats. Bet vis tiek mes susižadėję.ir maždaug kai tik prisiminsiu paprašyt iš ko nors superglue, jį susiklijuosiu. Ir šiaip, nepapasakojai, kaip romantiškai man pasipiršai.Dabar aš turėsiu rašyt apie tai įrašą.

    ReplyDelete
  2. Aš pamiršau visus faktus, tai tiesiog nukirtau teiginį kad greičiau paaiškinčiau esmę :D
    Žinau, bet man smagu kitus kaltint :*
    Jei tingi, aš atskirą parašysiu ;>

    ReplyDelete
  3. Išpeikei Adelės 21? Da best album, bitch :D
    Ceremonials tūkstantį kartų už Lungsus, unfortunatelly, visiškai netobula, kelios nekokios dainos (bėda su visais albumais... damn). Anyways, FLORENCE!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m76uocpurA1qe5nqyo1_500.gif
      Man kažkaip Ceremonials dainos kažkokių skirtingų lygių, vienos prabangesnės, kitos paprastos. O Lungs turėjo kažkokį išskirtinumą, ir dainos buvo panašios

      Delete