Monday 14 May 2012

A day in the life of a gay teenager

turbūt visi galvojat kad būti gėjum yra fabulous - automatiškai rengiesi nuostabiai, turi gaują geriausių draugių, praktiškai kasdien geri ir vartoji nemandingus narkotikus ir nusibaigi gėjų baro juodajam kambary su savo bybiu nepažįstamojo burnoj ir AIDS likusiam gyvenimui.
Kad ir kokie būtų nuostabūs ankčiau išvardinti dalykai, būna ir minusų.
Pavyzdžiui, aš šiandien vedžiojau šunį, ir kažkoks bernas pravažiuodamas dviračiu spyrė man į koją. Aš ramiai praėjau ir pasisveikinau su savo kaimyne. Nors tokie dalykai atrodo kaip niekis, bet mane jie verčia nenorėt gyvent, o ir kitus, lažinuosi, veiktų panašiai. Pjaustytis nebegaliu, bijau kad oro uosto apsauga arba teta pamatys randus.
Turiu viską ko reikia - bilietus, vizą, tėvų sutikimą, tereikią pralaukt 20 dienų, su Rugile surengt atsisveikinimo koncertą ir aš jau Čikagoj. Kalbant apie Rugilę, savaitgalį jinai netgi miegojo pas mane, ir nešiojo mano džemperį, ir gėrėm kolą su spiritu, ir jinai su marium susibendravo, ir dar rūkėm suktines ir fotkinomės kaip hipsteriai su senais fotikais / ridikulito išsuktos fyfos su dakfeisais (kurie man nesiseka).
Norėčiau auklėtojai paskelbt karą, ypač po to kai jinai man rėžė pamokslą prieš visą klasę. Aišku, gerą atsikirtimo kalbą sugalvojau tik tada kai grįžau namo iš mokyklos.
Įvyko kai kas, dėl ko supratau kad visą likusį gyvenimą negalėsiu iki galo nepasitikėt niekuo, kad ir kaip to norėčiau. Ir juokingiausia kad mane jau antrą kartą išduoda, bet vistiek noriu pasitikėt.
Ai beje, per paskutines dvi savaites ar kada čia radau savo gyvenimo meilę, ir jis atrodo štai taip:
Jį taip random radau gūglėj, per dešimt minučių susiradau jo vardą ir galų gale paaiškėjo kad jam nepatinka vyrai. Oh well, jamkit kas norit.
SONG OF THE MONTH

17 comments:

  1. rawr.
    irrrr Čikaga, so jealous. UH

    ReplyDelete
  2. griebiu už šiknos ir į lagaminą Bridget Jones meskis

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes yes yes bus ką lėktuve skaityt

      Delete
    2. lėktuvai miegui/ėdimui/chillinimui su ipodu. nu nes asmeniškai mane pykina skaitant bšk;D

      Delete
    3. Aš pirmą kart skrendu, dar neišbandžiau :D

      Delete
  3. If I'd wear your sweater it would be twice the size :D

    ReplyDelete
  4. That's the main reason you'll never get to wear any of my clothes. ^^

    ReplyDelete
  5. But then you'll get prego and I'll get skinny

    ReplyDelete
  6. Labas. Skaitau jau Tavo blogą gal valandą... įtraukė visgi. Tik niekaip nesuprantu (gal per menkas mano protas suprasti) čia viskas tikrais gyvenimo faktais ar tiesiog kažkuri dalis išgalvota, išsvajota??? Bet šiaip tai super, labai patiko. Tik dabar pradedu suprasti, kad gyvenu žiauriai nuobodų gyvenimą. :)

    *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labas:> Kaip tik naujausiam įraše norėjau parašyt, kad dar nė karto čia nemelavau :D Taip, viskas tikra, nepagrąžinta, 'tiesiai iš gamintojo'. Ką tu, maniškis pagal mane irgi žiauriai nuobodus :D

      Delete
  7. Nesitikėjau taip greitai sulaukti atsakymo... :} Na, iš tikro likau nustebinta. Pasijutau kaip iš kitos galaktikos, žinai, toks keistuolis žmogus, kuris negalėtų parašyti nei vieno puslapio apie savo gyvenimą, kadangi jame VISIŠKAI nieko nevyksta.:D Bet juk turi būti pasauly pusiausvyra, tad tikriausiai taip lemta.

    *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar aš galėčiau priverst savo gerbėjus laukti? :D Gali rašyt kiek kartų šiandien kvėpavai :D Šiaip kažkas kietas kažkada pasakė - "Nėra nuobodžių temų, yra tik nuobodūs rašytojai"

      Delete
    2. Pritariu visiškai :) bet džiugu, kad atsiranda tokių žmonių. Jaučiuosi, kaip koks seklys, kai rašau pasislėpus :D Gerai, nebetrukdysiu vakaro ir lauksim naujų įrašų :) tikriausiai dar vieną dažną lankyotją turėsi. :DD Pasivaidensiu dar!!!

      ***

      Delete