Saturday 5 May 2012

instead of being sixteen and burning up the bible...

Jei kam įdomu ką darau, tai galiu pranešt, kad

  • Kažkurią čia savaitę buvau bemerdėjęs lovoje su supista gerkle ir temperaūra, tada sergant antrą dieną, pradėjo taip supistai skaudėt nugarą kad negalėjau miegot ar papraščiausiai ją judint.
  • Kitą dieną skausmas galiausiai persimetė į petį, ir jį išgydė dideli kiekiai visų tepalų, kuriuos tik radau namie
  • Jau dvi savaites nėra lietuvių mokytojos, but it's not like I actually go to school or anything
  • Sugedo mano kompo pakrovėjas, tad dabar naudojuose senu blogu mamos laptopu - su juo stringa net klipai per jūtūbą, ir jaučiu kad sugadinau kamerą ^^
  • aiFauno pakrovėją palikau sode, todėl tenka naudotis kažkokia noške. Pliusai - garsesnis garsiakalbis, ir pagaliau galiu naudot dainas kaip skambėjimo toną. Minusai - viskas kas liko
  • Vakar su Marium buvo heart-to-heart apie niekam nepasakotas paslaptis, kurį (tikriausiai) sukėlė šampanas ir daug rūkymo.
Peržiūrėjus fantastišką Gagos turą vėl pradėjau jos klausyt. Dar bandžiau rašyt Blakstienei, nes reikia į koncertą  varyt su kažkuo - kad ir už kiek nusipirkčiau bilietą, vistiek stovėsiu eilėj nuo 7 ryto kad patekt į Monster Pit. Nuvažiavus į Čikagą, kas tikuosi įvyks po 26 dienų, reikės užsidirbt bent jau $2000 - Macui ir Gagos prekėm prieš koncertą. Adamas jau pažadėjo turistinį turą po Čikagą, o su Aukse gal nuvarysim į Hario Poterio parką. Vis dar netikiu kad tai įvyks, blet, noriu tų lėktuvo bilietų savo rankose.
m

4 comments:

  1. Pavyyyyyyyyyydžiu dėl Čikagos. ir nepavydžiu dėl pakrovėjų sugedimo ir palikimo. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww, ačiū :D Šiandien bandžiau taisyt laidą, nieko nesigavo, tai supykau ir iškepiau vaflių su martiniu

      Delete
  2. tu busi 7? tada as busiu 6... lol ;-) XO

    ReplyDelete
    Replies
    1. aš gausiu tą raktą, bet kokia kaina beibe xox

      Delete