Thursday 31 May 2012

Sky-stė

odieve. blet blet blet. aš bijau. o jeigu lėktuvas nukris ir suduš "Lost' saloj?
Žinot gal Gossip Girl seriją "Summer, kind of wonderful?" Tai va, vakar, bevažiuojant iš Boškės (kur atsisveikinau su Rugile ir supratau kad Novilė yra visai kitas asmuo nei galvojau), kažkaip apėmė toks jausmas kad ateinanti vasara bus nuostabi. nors jaučiu nesusitiksiu su Adamu, bet iš kažkur atėjo toks palyginus milžiniškas pasitikėjimas savimi, ir atrodo kad galiu nukabint bet kokį berną :D (nors ir kuo toliau, tuo labiau atrodau kad socially awkward fugly whale). tbh rašau referatą apie režisūrą, ir sužinojau kad vienintelė vieta kur  galima tai studijuot yra Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademija, kur metai studijų kainuoja 11099lt. koks degradas norėtų pusėtino magistro už tokią kainą? kai reikia studijuot ketverius metus? nuėjau į savo išsvajotąją SVA (nors iš tikro tobuliausia būtų studijuot Tisch'e, bet neišsimokėsiu) ir kaip užsisakiau kažkokį katalogą apie studijas :D kalbant apie studijavimą, aš bijau, nenoriu, myžu į kelnes ir žinau kad viską sušiksiu ir bus blogai. kol kas pagrindinis tikslas yra toks - gaut žalią kortą, ar bent jau studijų vizą ar kažkas tokio. už studijas (jei išvis įstosiu) pajėgsiu susimokėt metams, o per tą laiką juk galima kekšiaut, negi ne? odieve, negalvojau kad pradėsiu svaigt apie studijas. žinau kad man tik penkiolika, bet jau dabar bijau kad niekas nepavyks. ok tbh, sėkmės gyvenime, jūsų greitai lauks įrašai iš čikagos xox (žinau kad pavydit kalės)
O šiaip čia Skystė:

aš tbh

16 comments:

  1. Man labai garbė, kad papostinai šitą dainą

    ReplyDelete
  2. Skaitau ir pavydžiu tau, badass unicorne. Nepergyvenk, aš ir dėl studijų psichuoju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bet tu juk vaidini tam Kadre ir geriau mokaisi ir visa kita

      Delete
    2. Dar neaisku ar geriau, o ir siaip tai dar nieko nereiskia

      Delete
    3. galėsi įrašyt prie "patirtis" :|

      Delete
  3. Bet bent turi laiko susigriebti (kalbu apie studijas). Tau 15 ir dar yra laiko. O man jau du egzaminus laikiau ir vis dar nežinau, ką veiksiu po visko. Tuoj prašymus reikės pildyti, o mane net pykina pagalvojus apie tai.

    ReplyDelete
  4. šitas dar yra https://web.liemsis.lt/kuis/stp_report_ects.card_ml?p_valkod=61203M102&p_year=2011&p_lang=LT
    šiaip dabar madinga į užsienius, taip kad nematau problemos. Pasiimsi 30 000 svarų paskolą karalystėj ir tarpsi tarp vidutinybių

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klaipėdoj tiktai teatro režisūra man atrodo.

      Delete
  5. Ten dvi režisūros, viena teatro, o šita yra tiesiog :DD

    ReplyDelete