Sunday 9 March 2014

Bow chicka wow wow!

Svoris - neberūpi; alkoholio vnt.  - 25 (l. blogai); cigaretės - 77 (bet pusė buvo kitiem, be to, septyniolika post-sex); bučiavimosi sesijos - 8+

Pažadu:
Pradėti rimtai skaičiuoti, kiek išgeriu ir surūkau
Mesti svorį
Mažiau gerti
Mažiau rūkyti
Aukoti pinigus labdarai (yeah right)
Gauti pinigų

Ketvirtadienį Bitlūmanija #2. Nieko įdomaus neprisimenu. Kalbėjau su Tadu apie visatos sąmonės projekcijas, kol gėrėm tamsų alų laukdami actuall dainavimo. Tada keturi senukai ale pusbalsiu pasakė "Eikite šikti! Išmokite groti!" Važiavau namo aukščiau už aitvarą ir planavau parašyti iš minčių versmės, net viso krioklio, bet viskas baigėsi tuo, kad tripinau lovoj valgydamas morkas, besikviesdamas žmones draugauti feisbuke. 
Pentadienis, 22h, AC/DC Tribute su Greta, jos drauge Bridžita (!), Elvinu ir jo dviem draugėm. Rugilę vežė į darbą, nes 7 ryto nebūtų buvę transporto (?). Kūną valdė garsas ir strobe lights, nejaučiau ausų iki rytojaus. Netgi gavom komentarų dėl veiksmo su Elvinu bandant užmigt. O tada bandant neužmigt :)

Jaučiuosi kaip Carrie, draugaudama su Aidan - dėl visko pareina panikos priepuoliai, drebulys ir bandymas vyriškai sulaikyt ašaras (šalia Elvino jaučiuosi kaip vaivorykštinis zefyro tortas su valgomais blizgučiais.). Bet kelios minutės, praleistos su jo šiltom rankom aplink mane viską nuramina. Visai kaip kelios akimirkos Rugilės glėby.

Šeštadienis, labai ankstyvas ir nesuplanuotas, baigiasi Boškėj, kur kūną valdo dviejų grupių "mūšis", kur po dviejų alaus mes analizuojam save kaip kokie žali psichoanalitikai, prieidami prie išvados, kad šiuolaikinė draugystės forma, kai stumi viens ant kito, yra visai normalu. Rankų laikymąsis viešose vietose man vis dar neįprasta, todėl vieną cigaretę praleidžiam pusiau tamsioj stovėjimo aikštelėj. Lūpas vis dar skauda nuo two day stubble, bet skauda taip gerai.
Yra vienintelis dalykas, kuris neduoda ramybės - tas faktas kad kai gyvenime ateina kažkas gero, būtinai seks kažkas šūdino.