Friday 6 January 2012

Kaip atšvenčiau naujuosius


Žinok, rednailsaddict, kaip ir kaip bebūtų keista - tobulai. Čia pirmas kartas kai praleidau tobulai, ir šiaip buvo geriausias partis metuose, gerenis nei Marko gimtadienis.
Susitikau su dviem Legendinėm Blogerėm, kurios (bent jau viena iš jų) nepanoro skelbti savo vardų, nes laukiau kol Martynas išeis iš kažkokio Chris Norman  šlagerių koncerto su manim atšvęst. Iš pradžių jos nusipirko vyno, ir visi inteligentiškai gėrėm Laisvės Alėjoj. Tada ėjom į Maximą, kur jos pirko vermuto, o aš šampano. Buvo žiauriai keista, nes atėjus iki Amfiteatro pakeliui gėrinėjant vermutą aš pasijaučiau epic girtas. Užlip šlapiais laiptais reikėjo laikyt pusiausvyrą, dėl to atrodžiau kaip girta balerina :D (Visu tuo metu, aišku, chain-smokinom arba Blogerės Nr. 2 tabaką, arba mano tobuląsias Marlboro Flavor Plus, kurios, jaučiu, taps mano signature cigom) Tada, kai aš apimetinėjau kad geriu vermutą (nes reikėjo išblaivėt kad pasigerčiau su Marčiu) prisipiso kažkoks čiūvas, kuris sakė kad rūkyti negerai. Galiausiai, ėjom iki kažkokios meno galerijos, kurios bare buvo tūlikas. Tada, kai ant Soboro laiptų Blogerei Nr.  1 nutrūko batų raištelis, pasirodė Martis, ir po nereikšmingų diskusijų kur eit (ačiū dievui Martis,ne taip kaip koks Marius, nebijo kalbėt su nepažįstamais), patraukėm link pėsčiųjų tilto. Voila, išmušė dvylikta, iššovėm du šampanus, ir, dėl tualeto ir šilumos teikiamų malonumų nuėjom į Kankles. Nepasinaudoję tūliku, atsisveikinom su moterom ir išėjom į random skersgatvį surūkyt gauto gramo žolės. Aš mėgėjiškai susukau suktinę, jinai net neatrodė ir nekvepėjo kaip žolė, bet bent jau apsisuko galva, ir, grįžus namo pėsčiam ir pažiūrėjus į veidrodį, vyzdžiai buvo išsiplėtę kaip savimi patenkinto narkomano. Ai beje, išeinant iš skersgatvio, grupelė bernų paklausė ar turim popierėlių, aš atsakiau kad ir mum baigėsi, ir tada pradėjom abu su Marčiu krizent kaip dvi narkatos (Blogerės Nr. 2).
Priežastis, kodėl jos nenori atskleisti savo vardų, tikriausiai yra ši - aš neseniai buvo paskelbtas "mažiausiai patraukliausiu gėjum", kurį šį paskelbimą paskelbęs anonimas yra matęs. Ir žinai ką, aš tikrai esu pats nepatraukliausias gėjus, kurį tu matei, bet bent jau pas mane pakankamai dideli kiaušai, kad po tavo komentaro aš jo neištrinčiau, ar neištrinčiau tos, nuotraukos, ar neištrinčiau to įrašo. Aš niekad nesu uždavęs klausimo tumblery anonimiškai, nes bent jau turiu drąsos parodyt savo veidą ir drėbt tiesą į veidą, o ne slėptis už monitoriaus. Ir lažinuosi kad tavo monitoriaus rezoliucija mažesnė nei mano!!!
Taigi, mano brangosios sekėjos ir vienas sekėjas vyras kuris jaučiu niekad neskaitė mano blogo, jei kam kyla klausimų ar dar dėsiu savo veidą jum judge'inti, atsakymas yra neigiamas, nes kaip tik dėl tokių komentarų aš ir susilaikau. Dabar, kai pamatėt mane, kai aš came out clean, kai tarp mūsų nebėra ką slėpti, išskyrus mano taip apkalbamą penio dydį, galit gyvent toliau, nekartodamos "Kodėl visi gražūs vyrai yra gėjai?", nes, bent jau mano atveju, toks pasakymas netinka ^^
Always and five-ever yours,
Blogger No. 3

10 comments:

  1. tai kitais metais klijuokis prie mūsų :D

    ReplyDelete
  2. Oh, pasiilgau tavo blogo!
    Btw su naujais :)

    ReplyDelete
  3. Ahh...bloga aš, kad apleidau tavo blogą kuriam tai laikui...Nieko pasitaisysim :D
    O šiaip nežinau kas kaip ir kodėl, bet žmonės bijantys pasakyti kas tokie esą žerdami kritiką paprasčiausias nulis ir neimk į galvą ;)

    ReplyDelete
  4. Aš ir tavo pasiilgau. Senai rašei jau :|
    Alex, bet vistiek man labiau patinka tie kurie sako tiesą :D

    ReplyDelete
  5. Na taip :)
    Žodžiu vis mąstau čia ir klausimas iškilo...nuramink mane ir pasakyk, kad gavai mano atvirutę ;D

    ReplyDelete
  6. Aha -dabar kaip tik einu išsiųsti tau saviske ^^

    ReplyDelete