Friday 6 July 2012

If I'm butter, than he's a hot knife

Nuo šiol viskas keisis. Nuo šiol tumbleris (ir tikriausiai bloggeris) bus pamirštas, viskas bus dėl mokslų.
Po to kai 'kamoutinau' dėdei ir buvo vienas tų "awkward sex talks" su chainsmokinimu ir raudonu vynu, pasiryžau būti toks koks esu, nekreipiant dėmesio į tai ką žmonės gali pagalvoti, visur vaikščioti aukštai iškelta galva ir didžiuotis tuo kuo esi.|
Lietuva yra skęstantis laivas, ir žmonės iš paskutiniųjų laiko rankom užkimšę skyles. Bet negali išlaikyti amžiams. Vienas iš didžiausių dalykų kurių man vis dar gali šitas laivas suteikti - žiauriai stipri edukacinė sistema. Iššvaisčiau vienerius mokslo metus ir neįstojau į Jablonskinę, dėl ko nedalyvausiu studentų mainų programoj kad mokyčiausi metus Amerikoj.
Bet nieko tokio. Reikia žiūrėt į ateitį, ir šiais metais viskas bus kitaip. Visas pyktis ir neigiamos emocijos bus nukreipta į fitneso klubą. Močiutei bus laimingiausi metai jos gyvenime, nes jeigu dievas/Buda/Lady Gaga jos dar nepasiėmė, reiškias jei dar yra kas čia veikt.
Iš jūsų nieko nereikalauju, tad galit nusiramint :> Gal biškį supratimo ar palaikymo. Bus sunku, bet aš sugebėsiu.
P.S. Nusipirkau savo pirmus Nike kedus, mano hipsteriška širdis verks su kiekvienu žingsiu (bent jau gražūs). Albumui parašytos aštuonios dainos, Ugnė turi knygos viršelio eskizą, liko vienas įrašas iki 300-šimtinio, vienas sekėjas iki 90-tojo. O čia mano Metų Daina kuri niekaip iš galvos neišlenda:

8 comments:

  1. Ne aš viena žadu kažką gyvenime keisti :) Smagu, kad žmonės atsisako pesimizmo :) Spaudžiu dešinę ir linkiu sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų :) O daina patiko labai ;)

    ReplyDelete
  2. Vienaip ar kitaip, visi siekiame savo tikslų. Šaunuolis, kad stengiesi, judi į priekį, o dėl Lietuvos...na, lik su savo nuomone, bet aš mieliau bandysiu likti mažas saulės spindulėlis tamsioje dykynėje, negu mažas spindulėlis tarp daugybės skaistesnių. Bet jau turbūt kiekvienam savo. Kabinkis į gyvenimą, ir daryk, ką nori - svarbiausia, kad pats būtum laimingas, nes jeigu toks nebūtum, kam tada kankintis ir kažką įrodinėti?

    ReplyDelete
  3. Kol kas dar ir galetum parasyti pora irasu. Juk dar neiprotejai ir nepradejai vasara mokintis? prasau pasakyk, kad nepradejai.
    O siaip geriausi linkejimai is Norvegijos ir linkiu sekmes vykdyti savo uzsibreztus dalykus.
    Butterfly'jus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tai kad aš taip tingiu ir nežinau apie ką :D Taišku kad nepradėjau, nežinočiau net nuo ko pradėt :D
      Ačiū! Ir tau linkėjimai :> Tikiuosi atsiųsi atvirutę :>

      Delete
    2. atvirukas nupirktas ir uzrasytas. ryt pasistengsiu issiust, bet nieko neprizadu. bet kai gausi lauksiu atsiliepimu apie atvirute. :D

      Delete