Tuesday 17 July 2012

Nepavykęs bandymas išprievartauti

Apsivilkęs naują Nirvanos band-tee važiavau į lietuvių kapines mokintis vairuoti. Pasiaiškinimas paprastas - jeigu ką partrenksiu, nieks nesiskųs. Važinėjom 40 minučių iki uždarymo, ir mano minusai yra:

  • išsuku per didelį posukį it vairuočiau stačiakampę fūrą
  • naudoju abi kojas ant pedalų, o ne vien dešinę abiems. 
Šiaip vairavimas yra per daug darbo. Kodėl negalima važiuot kaip per GTA San Andreas visus partrenkiant? Jugi įvesi kodą ir mašina susitaisys.
Galiu dar papasakot apie bandymą išprievartaut Dainių.
Sutarėm varyt į naują Spaidermeną, aš dar labai norėjau į Prometheus, tai tiesiog palaikėm viens kitam išėjimo duris kol lauke pamyžom ir įsmukom į pastarąjį. Amerikos kino teatruose einant į kokį filmą parodai bilietą tetai Šanykvai (draugiškas "juodaodžių" sinomimas), ir eini į koridorių kuriam yra gal kokios septynios salės. Mūsų filmas baigėsi apie vienuoliktą, niekas nesaugojo ir nežiūrėjo, tai tiesiog paimi it nueini į kokią reikia salę. Per filmą buvo tie įprasti amerikiečių flirtavimai - aš apsimečiau kad žiovauju/rąžausi ir padėjau ranką ant jo kėdės atlošo ir jisai atsigulė ant mano rankos, arba pasakiau kad jeigu išsigąs, aš laikysiu atvirą delną kaip Maikas su Džeikobu per Jaunatį - filme kažkas apsiverkė arba susikabino rankom, ir mes iš paskos.
Jisai dar nebuvo pas mane nakvojęs, nes buvo tik vienas laisvas kambarys kuriam aš miegojau, bet kadangi jį jau baigė, galit dabar visi pas mane sleepoverint (po du, jeigu į vieną lovą sutilpsit). Sakė kad šį kartą reikės stay-over, aš jam paklojau sofą apačioj (nes lova mano buvusiam kambary per daug sudėtinga, nuoširdžiai), apvogėm alkoholio slėptuves ir išėjom prie baseino filosofiniams pokalbiams. Aš daugiau už jį gėriau, nes mano planas, kaip jam sakiau, buvo jį nugirdyt. Kažkada vėliau išgirdom kažką žymiai didesnio už voverę ar skūnką, kartu užšokom ant suoliuko, ir kai monstras įlipo į medį, paklausiau:
'Can I hug you now?'
Stovėjom apsikabinę kelias sekundes, tada jis bandė mane paleist, bet aš "neva let me go, neva let me goo".
Atsiradom ant sofos kambary kur karščiau nei lauke, kur aš tegalėjau atsilošęs žiūrėt į viršų dėl viso to alaus ir vyno ir brendžio. Buvo visiškai tamsu, jisai nusiėmė maikę juokdamasis ir užmetė ant manęs. Čia buvo pirmoji mano klaida. Reikėjo seksualiai padėt pirštą ant jo krūtinės ir vest žemyn iki šortų linijos, nes prieš tai jau buvo klausimai "Do you wanna make out?". Vietoj to aš tiesiog paguldžiau galvą kažkur ant jo kelių arba pažastyje, kol jisai darė "Virė virė košę, vaikai atsilošę, tam davė, tam davė, o tam nebeliko" su mano delnu, tada "Stulpas stulpas, laidas laidas, elektra".

Išėjau į lauką chainsmokint, tikėdamasis kad jisai ateis, aš tarsiu "Come here" ir jį pabučiuosiu. Aprašinėjau planą Rugilei, ir susidarė tokia hopeful nuotaika kad tikrai išdrįsiu ir nebijosiu atstūmimo, ir bus kaip per filmus. Jisai neatėjo tad parašiau žinutę, ir tada išsisukinėjo iš mano pasiūlymo "Come here", "For what?", "To make out", "Catch me!". Grįžom prie teliko, aš nesėkmingai bandžiau nusitempt į jį savo lovą 'trumpam',  sakiau kad tuomet pabučiuosi jį čia pat, bet jisai atsakė kad nesibučiuoja per pirmą pasimatymą.
Antra mano klaida - kai ryte (12tą, nes free country ir nes mes teenagers) jam reikėjo važiuot namo, aš tiesiog turėjau suniurzgėt "Five more minutes", patapšnot per lovą ir sakyt "Come here". Vietoj to aš tiesiog išsekiau paskui ir jį išlydėjau. Po to, po kelių susirašinėjimų jis neatrašė į dvi mano žinutes, kurios būtų vedusios į susitikimą, bet vistiek laukia The Dark Knight Rises premjera 19-liktą dieną. 
Ir dabar nežinau ar jis pyksta ant manęs (jo mama sakė kad ne, kad neturėjo laiko atrašyt), ar tiesiog elgėsi laisviau nei lietuvos vaikinai nes užaugo amerikoj, ir ar viskas eis kur nors toliau.

It's defo hard being a gay teenager these days, you know?
O šiaip tai ŠITA NUOTRAUKA

9 comments:

  1. OMG we have to go to that Moon something gay club. Ir kai grįšim į savo šūdų žemę eisim tikrai su Andrew KAI KUR. Nes omg omg omg. Ir tas tavo Dainius man atrodo tiek pat straight, kiek aš panaši į Ronaldą Vizlį. Nu gal biškį labiau straight, bet vis tiek. Čj jis bi.
    Ir šiaip reikėjo užtraukt jum kokso arba kokių mikimauzų ir tada būtum jį išdulkinęs omg
    loves you baby gauk man nirvana

    ReplyDelete
  2. Vairavimas nėra sudėtingas ar sunkus dalykas, o juo labiau vairuojant automobilį su automatine pavarų dėže. Ten iš viso jokio darbo.. Na aišku pramokus ir turint šiokį tokį stažą taip galima šnekėti :D Bet esant norui, tikrai įmanoma išmokti valdyti keturratę transporto priemonę :)

    ReplyDelete
  3. pagalvojau, kad tau patiktų čia, kur dabar esu. kiekvieną penktadienį kaimynas rengia mažą party. būna 8 - 10 bernų, porą šunų, picų, filmai.. armonikėlės... ir nei vienos mergos. nežinau kuo jie dar užsiima. be to yra žiauriai gražių. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ką jau čia prisigirsi. su manim jie nebendravo, nes dirbo kiauras dienas, o penktadieniais būdavo tik berniukų vakarėliai. ;( be to jau namie.

      Delete
    2. odieve kątik gavau tavo tobuląją atvirutę :D Nori kad dabar išsiųsčiau, ar kai grįšiu į lietuvą?

      Delete
    3. dabar gali išsiųst. :D patiko, ania? :D

      Delete
    4. Jau atvirutės supakuotos, pavėlavai viena diena :D Jooo

      Delete