Monday 24 October 2011

best birthday party I’ve ever had

Jei kam įdomu, “I” pradėjau rašyt iš didžiosios, nes anglų mokytoja pasakė kažką tokio, kad “tik durniai rašo mažąja”.
Iš esmės tikrasis gimtadienis ketvirtadienį buvo sušiktas. Labiausiai dėl to, kad grįžęs iš mokyklojs neradau emailo dėžutėj 55 sveikinumų iš savo nuostabiųjų sekėjų. Galvojau, visi pasveikins, padarysiu thank-you video ir mes visi džiaugsimės :| Anyways, iš Rugilės gavau Wood’žio Allen’o biografiją, ir mes rūkėm univero kiemely, ir šiaip kažką siautėm, ir buvo nuostabu :> Tada grįžau namo ir vėl buvo labai stiprus noras nusižudyt. Bet tada gavau dar geresnę dovaną iš Florence + The Machine – į internetą nutekėjo Ceremonials ir aš iki šiol jo [albumo – čia ir toliau redaktoriaus pastabos] klausausi, nes jis nuostabus, ir jūsų argumentai negalioja. Po to, man atrodo penktadienį, pakviečiau Ru. į kiną, nes vėl pasijaučiau like a rich bitch, ir tiesiog reikėjo pamatyt Gyvenimo Medį, apie kurį visi tiek kalba (kalbant apie Gyvenimo Medį, eikit jo žiūrėt dėl Visatos sukūrimo scenų, arba šiaip neikit, nes yra parsisiųst Blu-Ray formatu). Ir žodžiu, vėl neprisimenu kada, arba ketvirtadienį, arba penktadienį, ėjom po naktinį Kauną, tada einant iki stotelės rėkėm PENIS arba VAGINA random vietose, nors aplinkui ir nieko nebuvo.
Anyways, šeštadienį buvo tikrasis birthday-party. Aišku, ironiškiausia kad kai mes išėjom iš namų, iš random Danijos ar kur ten grįžo gimdytojas. Tada kaip kokie normal straight guys pavalgėm “Pas Paolo”, ir patraukėm į Salą [Nemuno – red. pastaba] išgert alų, bet gavosi totali nesąmonė, nes Saulius kaip koks geras berniukas išgėrė du gurkšnius, ir mes už jį turėjom pabaigt, ir visi norėjo į tūliką, ir aš aišku įsipjoviau ranką skardine, kaip kitaip. Žodžiu, vėliau patraukėm link To Kalno Kur Yra Funikulierius, nes aš ten planavau iššaut (ir išgert, logiška) šampę. Saulius, aišku, nerūkė, bet mes ten dūmijom kaip reikiant, ir spardėm visus ant dviračių tako sutiktus butelius.
Kai pagaliau užsiropštėm tais velnio laiptais ant kalno, (nuo kurio matosi svarbiausios Kauno dalys), aplink buvo žmonių, ir nebuvo tobula, ir pas mane viskas turi būt tobula, taigi pėdinom link Amfiteatro, bet ten atsibodo eit, taigi nutūpėm ant prieplaukos laiptų, šalia Nemuno. Išlakėm šampę, rūkėm cigarilę po cigarilės, tada Rugilė pasiūlė susitikt parūkyt, Marius ne tuo galu prisidegė ir mes visi iš jo lūžom, nurodėm Sauliui kryptį link stotelės nes buvo a drag, tada parūkę su R. supratom kad pametėm pakelį rūkalų ir aš nervingai trypčiojau ir liepiau visiem skanuot paviršių, kaip koks narkomanas, belaukiantis dozės.
Be rūkymo viskas tapo neįdomu, plius baigęsis alkoholis, tai ėjom sveikos vakarienės į Ikiuką (kola ir čipsai), kol galiausiai man Hesburgerio tūlike skambina gimdytoja ir rėkia kad tipo jei pasakiau būt namie tai ir turi būt namie, ir aš maždaug stfu bitch ur not kewl u dont have a blog.
Ir nors visiškai (eilinį kartą) jumis nusivyliau, turbūt pirmą kartą gyvenime, per kažkokią oficialą progą gerai praleidau laiką ^^
Šita savaitė praktiškai tobula – nėra lietuvių/geografijos/istorijos, antradienį su Rugile į Boškę kažkurią čia dieną einam degt žvakių ant kažkokių Šančių Kapinių (nes mes ant tiek geri), o penktadienį Sporto Diena – viena valanda akropolio lede vietoj dienos pamokų, ir ATOSTOGOS, KALĖS! Su Dharma galvojom daryt blogerių meet’ą Vilniuj, ir pažadėjau kad visos mano seksės tikrai varytų. Ane? ANE?!
Šiaip galiu pasakyt kad beveik baigiau naują headerį, so like, laukit naujo blogo dizaino :D
P.S. Kitam bloge netekau sekėjo -_- *eina rašyt epic kietų įrašų*

11 comments:

  1. OHMYHOAWDBLOGGERIŲMEETSAS

    Awkwardness overload. Pramuštų net mane su Chaos, nors čiuju, kad ne.

    ReplyDelete
  2. O! Meetas! Aš vasarą planavau daryt tumblrerio lietuvių meet'ą, bet kompleksai sutrukdė ir nepadariau. Gal į šitą ir ateičiau.

    ReplyDelete
  3. Ooo...nežinojau, kad buvo tavo gimtadienis. Bet didžiausi sveikinimai su praėjusiu :))

    ReplyDelete
  4. Blakstiene, atkeliavo, tik pamiršau šitam poste parašyt kaip ją dievinu ir įdėt nuotrauką :D
    Kam tie kompleksai kai turi tumblery? Jau tada esi a hawt flawless bitch :D
    Alex, ačiū, love :>
    Martyna, ačiū ir tau :D

    ReplyDelete
  5. Jei būčiau žinojus tikslią datą, tai sveikinimas būtų buvęs laiku, o dabar sakau - SU PRAĖJUSIU! :)

    http://pinterest.com/pin/326396814/

    Ir kaip aš norėčiau to naujojo Florence + The Machine darbo..

    ReplyDelete
  6. Treshnee, O DIEVE TAS PAVEIKSLĖLIS :DDDDDDDDD MIRIAU :D Bet vistiek ačiū :>
    http://www.filestube.com/c/ceremonials+florence+the+machine rinkis, love

    ReplyDelete