Saturday 26 May 2012

odieve

odieve maždaug, tikiuosi kad prisiversiu parašyt jum per savaitę apie visus 'įdomius' įvykius kurie nutiko savaitgalį, bet vis atidėlioju, tada galiausiai ateina kitas savaitgalis ir vėl apie jį reikia rašyt. Nežinau kas jum įdomu. Man patinka kai žmonės elgiasi "bad-ass", todėl ir jum rašau savo bad-assest nuotykius :D
Penktadienis
Su Marium belekaip tarėmės varyt į sodą, kaip ir praeitais metais - pagert, parūkyt, vidurnaktį atsigult ant greitkelio ir spoksot į žvaigždes, bet jo neišleido nes mat darbas ryte laukia, taigi aš variau vienas, ir vienas rūkiau ir gėriau. Įdomūs įvykiai: pradėjau spoksot į save veidrodyje, ir kuo arčiau kišau veidą, tuo labiau man atrodė kad į mane žvelgia visiškai nepažįstamas žmogus, kol galiausiai išjungiau šviesą ir išbėgau iš vonios. Ai, dar sėkmingai pirtį pakūriau.
Šeštadienis
Grįžau perpiet, dėl Kauno / Gatvės Muzikos dienų. Iš pradžių susitikom su Marčiu, jisai davė vienam mielam vyrukui cigaretę (Bahūrai o gal čia suktinę turit aš čia prie jūsų šaikos aš kalbu kaip jūs va matot žalgiris jėga žalia balta gal dar pridegt turit), susitikom su Marium, jisai padegino man plaukus, ėjom vėl kažkur gert, tada Martis varė namo nes norėjo žiūrėt futbolą o aš nenorėjau žiūrėt jo kažkokiam bare ir sakiau kad eisiu po miestą pasivaikščiot bet jie nesutiko ir pagaliau mes Marčiu atsikratėm. Jisai pažadėjo kad susitiksim šiandien, bet kaip matot aš sėdžiu namie ir lieju savo vertingąsias mintis ekranan.
Tuomet Marius pakvietė Mykolą, sakė bus po penkiolikos minučių, pralaukėm pusvalandį, kažkur ėjom, skambinau Rugilei, jos metų frazė: "Blet aš miegu man ryt premjera išsigimėli supistas", tada jaučiu patraukėm link Rotušės, pasidarė tamsu, aš norėjau kavos, galiausiai radom Vero namą ant ratų kažkur prie pilies, tada ėjom į Fluxus Ministeriją kur aš pavogiau kažkieno alų ir pirmą kartą gyvenime (iš trečio karto) paprašiau kad duotų cigaretę. Buvo apie pusę trijų nakties kai mes sumanėm suvalgyt "geriausių kebabų Kaune", tada jie mane paliko nes Mariaus brolis darė "tūsą", bet aš, grįžęs namo pamačiau kad nieko nėra, ir paskambinau Auksei į Čikagą. Tada aišku atėjo jie, žaidėm kažkokį išmislą (kai pralaimi - penki gurkšniai alaus), tada aš net paklojau jiem lovas, niekam nebuvo paslaptis kad Marius smaukėsi mano lovoj, dar galvojau ateit pas Mykolą ir su juo permiegot, bet atsisakiau visų nedorų minčių kad likčiau tyras. Galvojau kad eisiu miegot kai jie atsikels, nes jau neverta, bet galiausiai mano grožio miegas įvyko Jėzaus Kambary. Turbūt kai pasilikau vienas, tada ir prasidėjo visa depresija.
Sekmadienis
Turbūt visi žino tą jausmą kai niekas pasaulyje tau nebeteikia džiaugsmo ir nesinori nieko nedaryt, tik gulėt lovoj kol numirsi? Nežinau kas man jį įjungė. Gal kad vienintelis albumas kurį klausiausi šį mėnesį yra "Put Your Back N 2 IT", gal kad man visada taip būna kai negaunu to ko noriu, o tai yra skrydis į fakin Čikagą.
Oj blet. Ką tik prisiminiau apie savaitgalį kai Rugilė pirmą kartą pas mane nakvojo. Net nebežinau kada tai buvo. Ir dar jinai su Marium susibendravo. Oh well. Žodžiu, taip depresavau per dieną kol Marius neįkalbėjo nueit į Rugilės spektalį. Ištvėriau tenai valandą, nes jaučiausi kaip mokykloj - kažkokie žmonės sako visiškai nesuprantamus dalykus, o tu tiesiog sėdi ir lauki supistos pertraukos nes jautiesi kaip paskutinis idiotas.
AntradienisJuokingiausia kad antradienį tam teatre "dirbau" su Egle durininku, ir išžiūrėjau visas dvi valandas. Nes tam yra skirti draugai. Po to turėjom eit į boškę, bet Rugilė su savo teatrinėm ėjo į salą, tad mes su Rasa ramiai išgėrėm alų (plius aš laukiau Giedriaus ir draskiau stalą nes pas jį tabakas, o Rugilė rūkyt nedavė).
Penktadienis ir Šiandienadienis
Visi vėl išvažiavo į sodą, tad pasikviečiau Rugilę pas save. Gėrėm ir rūkėm. The End
-------------------
Tai va, primetat, pradėjau dainas rašyt. Apie Auksę, Adamui, apie Rugilę, apie kambarį kuriam niekas nemiega, vėl apie Adamą. O dar visai nesenai galvojau kad jisai sušiko man vasarą.
Planas buvo toks:

  • Mylėtis ant jo sofos
  • Rūkyt Lucky Strikes
  • Plaukt turistiniu kruizu po tą Čikagos upę
  • Apeit visus knygynus ir diskų parduotuves
  • Aplankyt jo mėgstamiausias vietas
  • Mylėtis, mylėtis, mylėtis...
Bet tada jis pasakė esąs kompulsyvus melagis ir prašė šito niekam nesakyt, ir sakė kad nesusitiksim, ir Čikaga tapo per pus patrauklesnė. Bet dabar kai paklausiau ar tai galutinis jo sprendimas, sakė kad nežino, o 'nežinau' reiškia 'gal', o 'gal' reiškia 'taip'.
Ar jūs įsivaizduojat kaip man bus sunku. Ar kadanors mylėjotės pirmą kartą gyvenime su žmogus kuris serga ŽIV? Nežinau kiek laiko praleidau studijuodamas - ar oralinis pavojinga, ar prejakuliatas užkrėčia, per kiek laiko susirgsiu, kokie simptomai, ar verta, saugus seksas, čiulpti prezervatyvą, viruso kiekis organizme.... O dar plius visos kitos problemos, kuriuos net nevertos aprašymo šičia. God.
Vienintelis dalykas, kuris vis dar išlaiko mano blaivų protą, yra tas faktas, KAD LIKO SEPTYNIOS DIENOS.

10 comments:

  1. Boškė is good.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko nemiegi, žmogau?

      Delete
    2. Reikia serialus peržiūrėt + dar neparūkiau. O tu kodėl?

      Delete
    3. Nes nežinau ar tau ar kitam Ernestui V nusiunčiau žinutę feisbuke ir dabar laukiu atsakymo :D

      Delete
  2. Nezinau dabar juoktis ar verkt.siaubas. Gal tu atvaziuok į Vilniu

    ReplyDelete
  3. tave persekioja čiuvai su vardais iš M raidės

    ReplyDelete