Wednesday 8 August 2012

and then / we can / do anything / we want

Ką gi vaikai, aš jau tris (ar kiek ten) dienų kaip Lietuvoj. Viskas keista, maža, brangu, laikas lėtai eina ir atstumai neilgi.
Belekaip norėjau rūkyt, bet visi išvažiavę - Marius Palangoj, Rugilė dar Floridoj trinasi, Ugnė kažkur pasidėjo, o Saulius nerūko. Galiausiai susitikau su Marčiu, aš kaip po Virginia Slims Superslim nepratęs didelių daiktų į savo burną kišt (that's what she says), marlborai keistai susirūkė, atrodė permaži ir su milžinišku filtru. Aš suprantu kaip visiem įdomu yra skaityti apie rūkymą. Kitą kartą išardysiu cigaretę ir skaičiuosiu kiek yra tabako lapelių. Vakar tapau toks kietas kaip jūs nes nusipirkau printerį, dabar myžu į kelnes iš džiaugsmo nes galiu atvirutes visas nuskanuot. Kalbant apie atvirutes, man tik Butterfly'ius atsiuntė vieną ir dėl to jinai gaus vieną. Ką jūs kiti veikiat tai aš neįsivaizduoju.
Vakar nutiko 'smagi' istorija. Nuėjom su mama į Veros kavinę, ir aš sugalvojau paklaust ką daryt kai pameti kortelę. Nusipirkau naują ir pradėjau pildyt blanką kai jos maniškę surado, su 37-niais litais sąskaitoj (dėl to kai su manim susitinkat, yra du pliusai - nemokama kava ir būti mano presence). Čia aiškiai buvo ženklas iš aukščiau (iš Lady Gagos).
Šiandien susitikom su Skyste, apšnekėjom ateities planus, savanoriavimą ir religiją, parodžiau jai Fluxus Ministeriją ir pats tenai pirmą kartą apsilankiau.
Šiaip  žiauriai norėčiau apsireikšt Vilniuj aplankyt savo gerbėjus, pasirašyt keletą albumų, gal surengt kokį koncertą kitą. Liūdniausia tai kad Kaune nėra su kuo gert :(
O šiaip tai vyrai, vyrai, vyrai. Tuoj nebesulaikysiu hormonų ir ką nors bandysiu kabint. Tada pridėsiu į kelnes ir, tikiuosi, prasmegsiu skradžiai žemę.

Dabartinė mano obsesija, Fiona Apple





12 comments:

  1. Oh really? Mano blizgantis atvirukas tikriausiai pasiliks USA, jei dar jų nepasiekė. What a shame :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tai man persiųs jį ir aš tau ką nors atsiųsiu ir visi bus ore :>

      Delete
  2. Omg, ar buvot ant fluxus stogo

    ReplyDelete
    Replies
    1. niekaip neradom kaip ten patekt. nes nesąmonė kad viduj negalima rūkyt

      Delete
  3. jo maždaug čia kaip tie vilniečiai iš akadės, atvarę į gynimus kaune 'omg negalima rūkyt viduj, kokie jūs menininkai?'. nueisim kartu kai grįšiu

    ReplyDelete
  4. Grįžau į blogerį. Šį vakarą praleisiu su Tavo blogu.

    ReplyDelete
  5. Vilniuj tai visi viduj rūko. Klasėj, Seime, lovoj, baseine.

    ReplyDelete