Thursday 28 April 2011

wearing shorts makes me feel vulnerable

Perskaičiau “Šokolado” tęsinį ir susidomėjau magija. Jau įsivaizduoju jūsų veidus *Disappointed smile*, nes kai pasakai “Magija” visi galvoja apie burtų lazdeles, skraidymą ant šluotų ir Hermionos suknelę iš septinto filmo, kurią kūrė McQueenas. Šiaip neee, knygoj aprašoma buitinė magija, kuri yra žymiai paprastesnė – kortos, žolių ryšulėliai ar druska ant slenksčio. Ar šokoladas. Esmė ta, kad visur galit rasti magijos, čia tik paprastas pavadinimas. Rytojui kortos išmetė bendravimą ir draugus. Pasidariau totemą iš įvairių pakabukų – Atėnė ir turkio akmuo iš Graikijos, saulė iš Vokietijos, Eifelio bokštas (kurį dar turi Ugnė/Queen), kuri mokykloj nulūžo. Paėmė ir neteko dviejų kojų. Nuo mano kuprinės –.- Išvada – mokykla yra evil, ar bent jau vokiečių kabinetas. Taigi dabar rinksiu tuos suvenyrus iš įvairių šalių ir kabinsiu ant pakabuko.
Expectations: Atrodo eklektiškai bet kartu ir jaukiai
Reality: Nieks tarpusavy nedera ir atrodo kaip šūdas
Eilinį kartą susipykau su gimdytoja, nes jai “gėda kai aš vaikštau su suplyšusiais/nunešiotais/purvinais” inkariukais. Gawd, tobulas hipsterizmo simbolis IR pasipriešinimas “Mašinai”. Laukiu kol grįš tėtukas ir nupirks tuos tobuluosius mėlynai raudonus konversus su komiksiška bobike, kuri atrodo kažkas-panašaus-į-tai:

                                                                                               

Šiandien sužinojau matematikos kengūros atsakymus, ir aš iš 15 aštuntokų užimu – o taip – 13 vietą. BENT jau pralenkiau Marių ir E.
Ai, Marius per velykas darė sleep-over, nes  mano močiutė daro daug naminio vyno –_-
Sužinojau, kad kuo daugiau geri, tuo labiau nesijaučia skonis. Esmė ta, kad per ANTRĄ JĖBAUS IŠSIRITIMĄ IŠ KIAUŠINIO aš praleidau gulėdamas balkone su Marium berūkant cigariles ir geriant vyną su gira, gulint and dviračių tako nes nieks su manim nėjo į Laisvės Alėją pirmą valandą nakties, beklausant Mariaus inkštimo dėl savo mažutės (c’mon, jei aš norėčiau  kiekvieno žmogaus su kuriuo užsiiminėjom flirtavimu), jo troškimų kad būčiau normalus ir savo skundų kad nėra neto.  Vis dėl to atsikėliau devintą ryto, viską sutvarkėm ir žiūrėjom Insidious. If you ask me, James’as Wan’as kuo toliau, tuo labiau tampa most promising siaubo filmų režisierium. Vakare pasičetinom su Aukse, vaikas kuo toliau tuo labiau neturi draugų ir sėdi namie, taigi kas gi man belieka, važiuot pas ją į Čikagą ir gelbėt. Plius nusipirkčiau Starbucksų. Vaikas parašė epic liūdną rašinėlį apie draugus ir mylimuosius, ir priminė man kad rašiau. Rašiau kai neturėjau kompo, kai melancholija buvo tarsi rašalas, ir kai ilgėjausi Auksės. Arba kai važiavau 5000km iš Rusijos į Lietuvą, buvo taip karšta kad telefonas (iš baimės kad susirgs) buvo šaldytuve ir nėra ką veikt. Tada dar prisiminiau kad reikia pabaigt homage Twin Peaks’ui, pavadinimu Bookstore. Kad reikia pradėt tą svarbiausią-gyvenime-(kol kas)-scenarijų. Kad reikia rašliavas perkelt į kompą (ką tik prisiminiau).
Apibendrinimui – tabletės+San Pellegrino kaip maistas yra pats tas, nors kalcigrano vistiek negaliu pakęst. Ačiū dievui kad dabar bent jau mėtinis.
P.S. Reikėjo eit pas penktokus ir klausyt kaip M. skaito ‘knygą’ kurią išverčiau. That awkward moment kai mokytoja paklausia kaip sekėsi verst. * lol bith ich used google translate*
P.P.S. Random testas sako, kad būsiu animated designer. Žiūriu žiūriu, bet man verčiasi kaip animacinis dizaineris. O gal tas animated nusako mano darbo etiką, kaip Adamo generous creator? Juokingiausia kad kitas testas sako jog būsiu mokslininkas.
Bet tiesa ta, kad TESTAI MANĘS NEPAŽĮSTA TAIP KAIP AŠ PAŽĮSTU SAVE.

15 comments:

  1. Į kengūrą aš einu tik dėl pieštuko, nežinau. Nors ir taip visus pametu.

    ReplyDelete
  2. Aš už dešimtuką. Pieštukas tarsi sako "Viskas gerai, ne tu vienas perki gerą pažymį už 5Lt"

    ReplyDelete
  3. Neužsiminėk kažkokiu šūdu, vos ne astrologija. Jeigu raganaujama, tai rimtai, žinai, šluota, stogas... (Čia šiaip turėjo būti subtiliai pasakyta, kad skrendi nuo stogo, nes jį šluoti nėra prasmės iš tikro.) Voodoo lėlės dar.

    ReplyDelete
  4. dar juoda katė ir ta epic kepurė?

    ReplyDelete
  5. Aš teikiu pirmenybes karūnoms ir unikornams, be iš esmės taip, čia jau mano sofistikuotas skonis, žinai.

    ReplyDelete
  6. Šiaip buriu iš jūnikornų išmatų apsirėdęs jūros mėlynumo apsiaustu, išsiuvinėtu žvaigždėm.
    Tell me about it, how else would it be?

    ReplyDelete
  7. ei, prašymas. Gal gali baigt rašyt tokius baisiai kietus ir įdomius įrašus, nes čia KAI KAS , nesakysiu kas, turi mokytis, bet negali, kai ateina šitan blogan. Damn you, motherfuckERN!S.

    ReplyDelete
  8. Ah, tai kad parašiau kokius tris įdomius per blogo istoriją, gal KAŽKAS suspės perskaityt ir tada pasimokyt? Aš tai bandau mokytis, bet žmonės nori kalbėt, tai lieku prie kompo iki vidurnakčio :|

    ReplyDelete
  9. ai, vienos bėdos su tais žmonėm. :x
    tai kažkada tas KAŽKAS pasimokys, bet jaučiu, kad tai bus jau gerokai po brandos egzaminų, kai nebebus iš to jokios naudos. ahh. I hate bloggers because they make me love them.

    ReplyDelete
  10. "Brandos egzaminai" skamba kaip koks įvadas į lytinę brandą :| Bet šiaip sėkmės ;>
    Turėtume draugų - nebūtų blogo :DD

    ReplyDelete
  11. man tai skamba kaip egzaminas to, kiek per paskutiniuosius dvylika metų pažengė mūsų žinios apie žalingus įpročius, seksualinius iškrypimus ir psichikos sutrikimus. Bet anyways.
    True. we were born to be forever alone. together. in this enormous space of the Internet.

    ReplyDelete
  12. MMMm, viskas ką išvardinai skambai tobulai.
    Ištikrųjų tai žiauru :|

    ReplyDelete
  13. vargšai noliferiai.
    bet jei jau tokie, tai we might as well be the kings of the place. or space. wha'ever.

    ReplyDelete