Saturday 20 August 2011

Niekaip nesugalvoju pavadinimo, bet turinys apie epic atostogas ir kaip tave pirmą kartą partrenkia mašina

"Pabaltijo teenage dream"
*ok daugiau neprisimenu variantų, kuriuos buvau sugalvojęs* -_-
Anyways, kaip jau sakiau praeitam post'e (jei sakiau, neprisimenu), su gimdytojais ir tėčio gimdytoja. Namelis buvo 0,5 žvaigždučių, su epic traktoriaus motorą primenančiu šaldytuvu, spyruoklinėm lovom ir spyna, kuri neatsirakina (iš pradžių man pavyko atrakint, po to atėjo forsas-stalius ir įdėjo naują spyną :\).
Jūra tokia, kokią ir prisimenu - šalta, reikia-eit-pusę-kilometro-kad-pajustum-gylį, su šiūkšlinu paplūdimiu ir taip toliau. Tik yra dvi naujovės - erzinantys garsiakalbiai vis praneša gelbėtojų trumpąjį numerį (1509, man atrodo), ir vakarais gatvėm važinėja butaforiniai automobiliai ir reklamuoja random restoranus ir kavines. Ar gali būt kas nors apgailėtiniau? Abejoju.
Anywhore, kadangi Šventojoj nėra (bent jau) Maximos, nieko gero nesitikėjau rast - bet priėjom knygyną. Gavau atvirutę ir pamačiau Šikspyro "Hamletą". Man, aišku, jam pinigų neužteko (o kaip kitaip!), taigi zyziau kol tėtis jį nupirko. Šiaip tas knygynas turi daug senų knygų, pvz.: Stepfordo Moterys - aš nusipirkau paskutinę šitos kopiją iš Centrinio Knygyno per kažkurią Kaziuko Mugę, prieš maždaug šimtą metų. Čia turbūt buvo geriausias momentas per visas atostogas (nors turiu anglišką Hamletą, kurio dar neperskaičiau).
Po to užpildėm kažkokias anketas, tipo, apklausa ar turim skaitmeninę televiziją :| Tada močiutė rado auksinį žiedą :\ Tada ėjau žaisti 'tirą' (šaudyt iš butaforinio ginklo su smirdančiais šoviniais). Pataikiau maždaug 10 kartų iš 12, ir visi stebėjosi, ir aš stebėjausi jais, kad nesugeba papraščiausiai nusitaikyt ir fakin šaut.
Kitą dieną random žmonės paskambino ir pasakė kad laimėjom krepšį iš tų anketų n stuff. Taigi atsėdėjom pusantros valandos ir išklausėm paskaitą apie kažkokį daiktą kuris garais valo namus ir kažkas tokio. Buvo epic, visi jo norėjo, tik kainavo fakin 5 tūkstančius. Bent jau gavom nemokamos kavos.
Galiausiai išvarėm į Palangą, kad aš prarasčiau Baltijos nekaltybę aplankydamas Basanavičiaus gatvę ir tą Palangos tiltą. Ir šiaip, pirmą kartą radau gintarą. O Basanavičiaus buvo visai nieko. Nupirko kukuruzų burbuolę, kuri Pajūrį kainuoja 6-šis litus, o rusijoj - 1,8 LT Pamačiau visai nieko dude, bet svarbiausia - jis turėjo baltą iPhone 4. Kalbant apie dudes, lietuvoj nėr jokio pasirinkimo - maždaug 80% yra forsai, kiti 19 turi merginas, o tas likęs vienas procentas yra tik šiaip, hipotetinis, nes kiek visus nužiūrinėjau, mano gaydar absoliučiai neveikia. Bet buvo tas Sekso Dievas, kuris praeinant pažiūrėjo į mane su šypsena veide, ir ta šypsena nebuvo maždaug "LOLz u fat madafaka", turbūt jį tiesiog šiaip kas nors prajuokino. O gal...
Galima sakyt, atostogas vainikavo kai mane partrenkė mašina. TIESIOGINE TO ŽODŽIO PRASME. Buvo labai smagu, ir daug juokiausi (nes aš keistas). Norit viską apibūdinsiu?
Ėjau iš degalinės su puodeliu expresso (nors norėjau pirkt cappuciną), mačiau kad šalia važiavo mašina, bet aš iš įpratimo tikėjausi, kad ji sustos.
Bet ji nesustojo.
Ir štai kaip viskas vyksta:
Pirmiausia tavo liemuo (klynas) paliečia mašinos kapotą; tada griūni ant kapoto viršutine kūno dalimi - kažkur dabar mašina stabdo; ir kadangi lyja; tu nuslysti  ir lengvai "žnekteli" ant žemės. Expressas nusileidžia ant tavo rankų, nusibrozdini kelius. Man galvoje "kirbėjo" viena vienintelė mintis - Why the fuck would you do that?
Ta moteriškė važiavo maždaug 5 km/h greičiu, ir kai aš atsikėliau, aišku, prasideda natūralus "Ar nieko nenutiko?" blah blah blah. Aš atsakiau kad kalė išpylė mano kavą. Tėtis neatrodė "Mano sūnaus vos nenužudė automobilis", bet jaučiu buvo supykęs ant tos moteriškės. Tada jinai man davė 20 lt už kavą (aš tik vieną sekundę pagalvojau kad kava kainavo 3,39 ir kad ji davė per daug) ir mes ramiai nuėjom link mūsų mašinos. Aš tiesiog negalėjau nesijuokt nes buvo juokinga, nes nu tave nei iš šio, nei iš to pertrenkia mašina nu :DDD
Ta La Roux Ar Kaip Ten dabar gali mirt ramiai, nes gavau daug EMPYRINĖS GYVENIMO PATIRTIES n stuff ;D
O dabar - Tas Keistas Momentas Kai Kažkoks Random Porno-Blogas Pažeria Išminties:

15 comments:

  1. Jo, pasirinkino lietuvoj nėra... :/
    O iš to nutrenkimo vieni pliusai - gavai pinigų ir turi linksmą istoriją :D

    ReplyDelete
  2. Bet kaaartais taip pasirodo kokie cute guys ir tiesiog nelieka nieko kito kaip pult ant kojų ir rėkt "MY BODY IS READY". Ir išvis, shut up, tau lengviau su vaikinais :D
    NU! Aš ir galvoju tai pakartot dažniau - susitaupyčiau ant Mac'o :>

    ReplyDelete
  3. Tai kad nelabai matosi to "lengvumo" rezultatų :D
    Iki Mac'o tau trūksta ~265 partrenkimų :D

    ReplyDelete
  4. Viskas, nuo šiol ieškosiu tau vaikino :| Duok reikalavimus :D
    Ne ne, aš turiu viską išsiaiškinęs - plius parduosiu kompą, dar ką nors, ir jau mažiau reikės ^^ Be to, amerikoj jie pigiau kainuoja :>
    Queen, tas dude su citata? Tada jis kietas :>

    ReplyDelete
  5. Tas pats. Jis grojo tobulą muziką ir turi vaikų vardais Diva Thin Muffin Pigeen, Moon Unit ir Dweezil Zappa. Vadinasi priklauso mažumai žmonių, kuriuos galėčiau suvokti.

    ReplyDelete
  6. AWESOME! Tipo kažkur skaičiau kad tik lietuvoj jam yra pastatytas paminklas :|

    ReplyDelete
  7. Bet dabar yra ir Baltimorėj. Turiu prie jo nuotrauką, nes aš esu nesveika fangirlė ir tokie dalykai man suteikia laimės. O šiaip tavo blogo dizainas toks suvarytas, kad postus nusikopijuoju į wordą, kad perskaityčiau nepraradus akių. Tik šiaip pasakau, nes mano toks bendravimo stilius, ant visko varyti, kol manęs nepradeda ignoruot. Bet gal nori pakeist, nežinau.

    ReplyDelete
  8. Ai nu. Nežinojau :|
    Ok :| Noriu, nes pradeda užknist jau. Ir šiaip, prie ko tas Wall ST tai aš net nežinau :|

    ReplyDelete
  9. Ai, nevark, neverta :D

    ReplyDelete
  10. Daug ką prarandi! (Ir neturiu omeny nekaltybę!)

    ReplyDelete
  11. Awww, koks tu mielas ^^
    Jei tau nuo to ramiau bus, ai gali ieškot

    ReplyDelete
  12. ^^
    (Šiaip nežinočiau net ir kur ieškot :DD)

    ReplyDelete
  13. Can't help you with that one, nes pati nežinau :D

    ReplyDelete
  14. Galiu tau surast gay bfff, bet ką nors daugiau... Nu šiaip pabandysiu bloge pareklamuot ^^

    ReplyDelete